Yüksek İhtisas Üniversitesi - 2020 SBF Ders Muafiyeti

Sağlık Bilimleri Fakültesi Muafiyet Başvuruları

Değerli Öğrencilerimiz,

Daha önce başka bir yükseköğretim kurumunda almış olduğunuz derslerin muafiyetleri gerçekleştirmek için;
  • Ekteki dilekçeyi doldurmanız,
  • Daha önceki yükseköğretim kurumundan almış olduğunuz ıslak imzalı ve mühürlü not döküm çizelgesi (transkript)(fotokopi kabul edilmeyecektir),
  • Daha önceki yükseköğretim kurumundan almış olduğunuz derslerin içeriklerini gösteren belgeler,
  • Daha önceki yükseköğretim kurumundan almış olduğunuz derslerin harf notlarının 100'lük sistemdeki karşılığını gösterir belge (Eğer varsa),