Yüksek İhtisas Üniversitesi - ELSEVIER – Clinical Key Eğitim Toplantısı

ELSEVIER – Clinical Key Eğitim Toplantısı

Elsevier tarafından sunulan klinik arama motoru ClinicalKey ile ilgili düzenleyeceğimiz online toplantımıza davetlisiniz.

Toplantıda; ClinicalKey içerik kapsamı, erişim/uzaktan erişim fonksiyonları ve platform kullanımına yönelik özellikleri anlatılacak ve değerli konuşmacılarımız ClinicalKey deneyimlerini aktaracaklardır.

Konuşmacılar:

Prof.Dr.Zerrin Orbak – Atatürk Üniversitesi –  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı

Öğr.Gör.Dr. Fazıl Serdar Gürel – Başkent Üniversitesi – Tıp Eğitimi Anabilim Dalı

Aşağıdaki link aracılığı ile online oturuma kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz.
Kayıt oluşturduktan sonra e-posta adresinize otomatik olarak gelen linke tıklayarak kayıt oluşturduğunuz oturuma girebilirsiniz.
Toplantı kayıt linki:
5 Mayıs Çarşamba 12:30 :  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYvdeGgqzwpGtGf48x-Ni1AR3geOYRwF9E5

Not: Zoom oturumuna kayıt olurken soyadınızın yanına kurum adınızı yazmanızı rica ederiz.
Toplantı sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

ClinicalKey Erişim adresiwww.clinicalkey.com